Over Designcafe

Barbara Roos

Home / Over Designcafe

Hallo, mijn naam is Barbara Roos, de drijvende kracht achter Designcafe. Vanaf 1994 ben ik een gepassioneerd internet gebruiker. Als snel zag ik de mogelijkheden van internet.

Online media advies

Ik begon met het ontwerpen en bouwen van websites en over de jaren heen groeide mijn ervaring, kennis en enthousiasme. Daarna begon ik mij  te specialiseren op het online vakgebied. Ik koos voor de in nieuwe media gespecialiseerde HBO opleiding Communication & Multimedia Design. Tijdens mijn studie vervulde ik steeds vaker de rol van Online Media Adviseur. Later is dit uitgegroeid tot Online Communicatie Specialist.

Vanwege mijn achtergrond in online communicatie, ICT, DTP en webdevelopment, “surf” ik als intermediair en vertaler van opdrachten voor de klant tussen deze gebieden door. Hierbij adviseer ik bedrijven onder andere hoe in hun communicatiebeleid interactieve online media te integreren met als doelstelling het verbeteren van het online imago of omzetverhoging. Door mijn technische achtergrond “zie” ik snel wat mogelijk is, wat onmogelijk is en welke creatieve oplossing het TOCH mogelijk maakt.

Ik voel mij als een vis in het water bij projecten waarbij diversiteit, hands-on uitdaging, coördinatie en advies op online vakgebied een grote rol spelen. Maar ook voor de kleine ondernemer kan ik van betekenis zijn.

Mijn mantra: Geef de klant helder, begrijpelijk, no-nonsense internet advies en meet de resultaten. Wees concreet en vermijd vaagtaal.
Facebook LinkedIn Twitter